Jeugd EHBO

Deze cursus is speciaal voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Kinderen leren hierbij de belangrijkste basishandelingen van eerste hulp. Dit varieert van een pleister plakken, slachtoffers gerust stellen tot verbandjes aanleggen. Na de cursus en een examen ontvangt uw kind een certificaat Eerste Hulp bij Ongelukken naar richtlijnen van het Oranje Kruis. Deze cursus wordt al jaren aangeboden bij verschillende basisscholen in groep 8. 

 

 

EHBO aan kinderen

Misschien vindt u het belangrijk om te weten wat u moet doen als er iets met uw kinderen gebeurd, of misschien werkt u dagelijks met kinderen. Dan is dit de cursus voor u. 

Deze cursus is vooral bedoeld voor diegene die vaak mt kinderen omgaan. Onze docenten zijn speciaal voor deze cursus opgeleid. Een kind wordt vaak gezien als een verkleinde versie van een volwassen persoon. Echter de te verlenen hulp is vaak anders!

 

EHBO aan senioren

Misschien vindt u het belangrijk om te weten wat u moet doen als er iets met uw ouders gebeurd, of misschien werkt u dagelijks met ouderen. Dan is dit de cursus voor u.

Deze curus is vooral bedoeld voor diegene die vaak met ouderen omgaan, denk hierbij aan een verzorgingstehuis. Onze docenten zijn speciaal voor deze cursus opgeleid. De te verlenen hulp is vaak anders bij een oudere.

 

Sport- en wandelletsels

Deze cursus is speciaal gericht op sport- en wandelletsels. Misschien zijn er mensen in uw omgeving die veel sporten, of bent u zelf vaak te vinden op een sportvereniging.

In deze cursus leert u om te gaan met letsels als kneuzingen, verstuikingen, breuken en andere veel voorkomende letsels tijdens verschillende sporten. Binnen wandelletsels leert u om te gaan met letsels als bijvoorbeeld blaren. Binnen de gehele cursus leert u ook wat u kunt doen om dergelijke letsels te voorkomen.

 

Cursussen op maat

Wanneer u op zoek bent naar een specifieke cursus, bijvoorbeeld voor uw medewerkers, neem dan contact op met ons secretariaat. Eén van onze instructeurs zal dan zo spoedig mogelijk uw wensen en mogelijkheden met u doornemen.